Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

L'EMPRESA ANTONIO GOMILA, SA


ANTONIO GOMILA, SA ., empresa líder en el sector de la construcció amb implantació a nivell insular i autonòmic, sempre ha pertangut al grup de grans empreses que han participat en el desenvolupament de les infraestructures de la nostra comunitat.

Des dels seus inicis el 1988, l'objecte social de la companyia, inicialment centrat en la construcció de tot tipus d'obres i instal · lacions, ha anat ampliant el seu camp de treball adaptant-se a les noves expectatives dins del sector de la construcció i els serveis, passant així a desenvolupar projectes d'inversió i promoció immobiliària, prestació de Serveis de proveïment d'aigua i clavegueram, neteja i manteniment d'instal · lacions, recollida de residus sòlids urbans, transport marítim de passatgers, tractament, depuració, aprofitament, transformació, recollida, emmagatzematge, transport i eliminació d'aigües i residus, etc.

Seguint amb aquesta línia d'expansió, al mes de maig de 2008 l'empresa ANTONIO GOMILA, SA va resultar adjudicatària del SERVEI MUNICIPAL D'AIGUA POTABLE I SANEJAMENT DEL TERME MUNICIPAL DES MERCADAL.

L'objectiu d'aquest nou projecte és aconseguir per al TM des Mercadal un Servei de Proveïment i Sanejament d'aigües propi d'un municipi modern, sostenible, adaptat a les noves tecnologies i en constant desenvolupament turístic, comercial i industrial.

ANTONIO GOMILA, SA disposa de la capacitat necessària per desenvolupar aquest projecte, aportant per a això un equip humà altament qualificat i els mitjans materials adequats, tot això integrat dins d'un Sistema de Gestió de la Qualitat basat en la norma UNE-EN-ISO 9001:2000, certificat per AENOR com a garantia del compliment de les bones pràctiques exigides per les normes.

D'altra banda ANTONIO GOMILA, SA , en el seu compromís amb la preservació mediambiental, disposa d'un Sistema de Gestió Mediambiental basat en les normes UNE-EN ISO 14:001:2.004 certificat per AENOR com a garantia del compliment de les bones pràctiques exigides per les normes, que integra la protecció del medi ambient en la nostra gestió general.

Finalment, en matèria de prevenció de riscos laborals, ANTONIO GOMILA, SA disposa també d'un Sistema de Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals basat en la norma OHSAS 18001:2.007 certificat per AENOR com a garantia del compliment de les bones pràctiques exigides per les normes, la qual cosa suposa establir els requisits que permeten major control sobre els riscos i millorar l'acompliment d'actuacions en matèria de seguretat i salut per als treballadors.

VISITI'NS A LA NOSTRA PÀGINA WEB:
www.antoniogomila.com

 

Esta web utiliza cookies propias o de terceros. Al continuar con la navegación usted acepta el uso que hacemos de ellas. Si lo desea puede modificar sus preferencias en su navegador.

Accepto les cookies de la web.